Gemeenteraad augustus 2021

07 September 2021

Gemeenteraad augustus 2021

Korte editie

Het gemeentebestuur samen met heel wat stadspersoneel waren net terug van hun 2-daagse hulpactie om de ravage in het dorp Vaux-sous-Chèvreont te helpen opruimen. Wat een positieve melding verdient.

Er was dan ook gevraagd om de schriftelijke vragen en/of bijkomende agendapunten voor de volgende gemeenteraad te houden.

De agendapunten van de gemeenteraad zelf waren overwegend administratieve punten waardoor de zitting vrij kort was.

Het is positief dat de voetweg die langs verkaveling Huyzentruyt loopt niet wordt opgedoekt in de nieuwe groepswoning bouw.

De vraag van groen omtrent de keuze van de gekozen leverancier van schoonmaakproducten ontbrak niet aan duidelijkheid. We moesten constateren dat het antwoord niet inging op de bekommernis.  Het was helemaal niet de bedoeling te veronderstellen dat de aankopen blind gebeuren. Johan wilde weten of de leverancier wel geattendeerd was op het feit dat de stad het burgemeestersconvenant genegen is en dus ook in zijn verbruik kieskeurig is.

 

Wat de concessieovereenkomst laadpunten Vroonhof betreft: (vraag van de VLD) wijst het bestuur erop dat er een staat van alle laadpunten wordt opgemaakt.

Om 21u15’ was de zitting afgelopen.